Dé specialist in vervoer met Kooiaap

Deruitertransportbvdaf

Over De Ruiter transport

De Ruiter Transport BV  is gespecialiseerd in de distributie van hout- en plaat materiaal voor diverse houthandels. Wij rijden voor verschillende groothandels in kunststof platen, HPL platen, sandwichpanelen en alle voorkomende plaatmaterialen. De Ruiter Transport BV is een van de grotere transportbedrijven in de regio Zoetermeer.

Voor koeltechnische bedrijven vervoeren wij koelcellen alsmede complete koelmeubels voor grootkeuken en supermarkt. Het vervoer van lichtstraatmateriaal zoals aluminium profielen en polycarbonaatplaten is voor De Ruiter Transport BV geen probleem. Systeemwanden en plafondmateriaal, gipsplaten of glas voor de afbouw van kantoren vervoeren wij graag en vakkundig.
Ook zijn wij bekend met het vervoer van magazijnstellingen en entresolvloeren en staalconstructies. Goederen met afwijkende maten is voor De Ruiter Transport BV heel gewoon. Wij vervoeren elke pallet of bundel van groot tot klein vakkundig, snel en met grote zorg voor het product door heel het land.

De Ruiter Transport BV neemt graag uw transportzorgen uit handen, als het gaat om lastige goederen zoals lengtevracht en constructiemateriaal voor bouwplaatsen hebben wij de oplossing. Want als er geen losvoorziening voor handen is heeft De Ruiter Transport BV daar materieel voor. Zo hebben we 13 kooiapen,ook wel meeneemheftruck genoemd, waar alle wagens mee uitgerust zijn. Op deze manier zijn we  flexibel op elke loslocatie.

Toenennu

Toen en Nu

In Mei 1935 koopt Willem de Ruiter  een gebruikte Chevrolet vrachtwagen en start daarmee transportbedrijf W. de Ruiter. Al snel is er voldoende werk voor een tweede wagen. De jaren 40/45 zijn  voor de onderneming zware jaren. Ondanks alles word in 1942 Transportbedrijf Gebroeders De Ruiter opgericht. Aan het eind van de oorlog is bijna al het materiaal gevorderd door de Duitse bezetters. Met gebruikte legertrucks kunnen de gebroeders weer aan het werk voor de opbouw van Nederland en het bedrijf.

In 1960 komt Jaap de Ruiter in de zaak en wordt Fa. W. de Ruiter en Zn. opgericht. In deze tijd is er veel agrarisch transport voor de lokale boeren en handelaren. Laden en lossen van kisten spruiten, zakken kunstmest en veevoer gaat tot dan handmatig. Om de efficiëntie te verhogen is Fa. W. de Ruiter en Zn een van de eerste transportbedrijven die een kooiaap aanschaft.  Al snel zien ook aannemers en houthandelaren de mogelijkheden van de kooiaap.

Bij het huidige De Ruiter Transport BV is nu de derde generatie werkzaam.Met een modern wagenpark richten wij ons op de distributie van goederen die de chauffeurs zelf met kooiaap kunnen laden en lossen.Voor onze klanten verzorgen wij de distributie van hout en plaatmateriaal en zendingen met afwijkende maten zoals gevel en dakpanelen, gipsplaten en bokken met glas.Ons streven is om de afspraken die wij maken na te komen en een langdurige relatie op te bouwen met klanten en medewerkers.